Logo
https://mabrairiksby.se/
Dags att bli av med gamla krämpor?
Nu är våren här och det är dags att damma av och ta tag i allt du låtit ligga och marinera under vintern. Kanske går du drar med en gammal krämpa som du på något sätt vant dig vid men kanske ändå skulle tycka det var skönt att bli av med? Kom till oss. Vi har många olika typer av behandlingar och vi brinner för att hjälpa just dig att må bra!
Läs mer om våra behandlingar och boka här.
Pensionärsrabatt
Pensionärsrabatt klassisk massage fredagar 11-14
Massage ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta och stelhet. På fredagar mellan kl 11-14 kan du som är pensionär nu få en klassisk massage 45 min hos Therese för endast 390 kr. Märk din bokning med pensionär. 
Boka här eller kontakta Therese direkt på therese@mabrairiksby.se eller 073-555 41 03.
GDPR - den nya dataskyddsförordningen
25:e maj träder den nya dataskyddsförordningen GDPR in. På Må Bra i Riksby har vi gått igenom vad vi har för information sparad om våra kunder, varför och till vilket syfte. I och med nya lagen gör vi en rensning i våra maillistor. Informationen vi sparar är ditt namn och din mailadress. Vi vill såklart gärna fortsätta inspirera dig med intressant information om hälsa. Vill du inte stå kvar i våra listor kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken längst ner "Avregistrera dig här"
Dagens visdomsord om vikten av att vara tyst och lyssna
"When you talk, you are only repeating what you already know. But if you listen, you may learn something new."
-Dalai Lama-
Webbversion
Avregistrera dig här